הלבנת שיניים ביתית באמצעות סד
דיון מתוך פורום טיפולי שיניים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
לאחר חקירת הנושא החלטתי שאני רוצה להלבין את שיניי באמצעות השיטה הנ''ל. במרפאת השיניים דורשים מני כ-1150 לטיפול(החומר עצמו ובדיקה שבועית ע''י הרופא), ובאינטרנט מצאתי את אותו החומר (פרוקסביד) במחיר של כ-300-400 שמספיק לתקופה של 4-6 שבועות אך ללא בדיקה שבועים ע''י רופא . האם הבדיקה השבועים היא כל כך קריטית או שאפשר להסתדר בלעדייה ?
שלום ארז ומי מכין לך את הסד??? ומי בודק שאין דליפה של החומר לחניכיים?? של מי האחריות?? מי בודק שאין עששות לפני הטיפול ושאפשר באמת לבצע אותו?? על כל אלה אתה חייב בתשובה וכנגזרת מכך תחליט בהצלחה
את הסד אתה שם במים חמים ונועץ את השיניים וזה מקבל את הצורה של השיניים. לפני שבוע ביקשתי לעשות בדיקה אצל הרופא והוא והוא אמר שאין לי עששת ושהשיניים מוכנות לטיפול. ברור שעדיף לבצע את הטיפול אצל רופא אבל אני פשוט מנסה לחסוך בהוצאות, זה יהיה קריטי אם אבצע את התהליך לבד?