הצעת טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

09/03/2004 | 00:15 | מאת: רק שאלה

שלום הלכתי לרופא חדש. הוא העיף מבט בצילום (היה עסוק), לא ממש הסתכל בפה, והעיקר - מהצילום הוא לא זיהה בכלל שיש לי כתרים בכל החלק הקדמי (כתרים ממש מעולים שעלו לי חצי משכנתא, אז לא סתם הם לא בולטים - אבל - צילום!) האם זה תקין? האם ניתן לסמוך על רופא שלא מזהה בכלל שיש לי כתרים? (כמובן שההתלבטות היא בגלל שהוא האופציה הזולה, אבל אני מפחדת לשלם ביוקר...

13/03/2004 | 11:33 | מאת: ד"ר שאול לין

צר לי אינני מקיר את הסיפור גם מהצד שלו אך אני מקוה שתוכל למצוא רופא שיניים שאתה סומך עליו.

מנהל פורום טיפולי שיניים