דחוף ביותר!!!!

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/02/2004 | 10:59 | מאת: מיכל

שלום רב, אבקש את דעתך בנושא הבא: אמי בת 56 סובלת מלחץ דם גבוהה וסוכרת. לאחרונה החלה בטיפול שיניים. לאחר שעשתה גשר בשן בחלק העליון של הפה נוצרה לה מאין בליטה קשה מעל השן זה אומנת לא כואב אך הרופא שטיפל בא שלח אותה לעשות ביובסייה מאחר וטען שיכול להיות שזה גידול... אין צורך לציין עד כמה חוות דעת מאין זו מלחיצה ביותר... לכן שאלתי היא האם ניתקלת במקרה זה בעבר והאם יש מקום לדאגה??? לא ייתכן שכתוצאה מחומרים שהוזרקו בטיפול, לחץ מהגשר על השן או דברים מהסוג הזה יגרמו לבעיה. נא תן דעתך בהקדם תודה ויום טוב מיכל

25/02/2004 | 14:07 | מאת: ד"ר שאול לין

שלום רב אני נזהר מאד לא לתת חוות דעת סופית דרך האינטרנט לפני שבדקתי את הנושא אך על פניו נשמע שהמקור הוא מתהליך דלקתי בקצה השן במידה ואת מעוניינת בבדיקה לעומק אנא צרי עם שרית קשר ובקשי תור לבדיקה במחלקה לכרורגיה פה ולסתות רמב"ם. 8542345 .

מנהל פורום טיפולי שיניים