פנייה לעזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/11/2003 | 02:58 | מאת: רונית

מצב השיניים של חברתי גרוע ביותר , ניתן לאמר כמעט אנוש.... מצבה הכלכלי גרוע לא פחות... ועל כן איננה יכולה להרשות לעצמה לפנות לטיפול והעששת אוכלת כל חלקה טובה בפיה.... השיניים שלה כמעט רקובות... אני מאמינה שאפשר לעזור לה מהבחינה הרפואית ... השאלה האם ישנו איזשהו גורם , מקום או כל גוף שיכול לעזור לה לבצע את הטיפולים שכן אין לה שום ביטוח ואין כל כיסוי בסל הבריאות ...... אשמח לתגובתכם ועזרתכם....

28/11/2003 | 09:11 | מאת: ד"ר שאול לין

אפשר להעזר במחלקת הרווחה של העיר בה חברתך מתגוררת, לרוב בעם העוזרת הסוציאלית מאשרת תוכנית הטיפול עוברת לאישור משרד הבריאות. בנוסף ישנם עמותות העוזרות למטופלים. אולם את יכולה להתקשר למספר טלפון שלי ואני אבדוק כיצד אוכל לעזור . 04-8361717

מנהל פורום טיפולי שיניים