הלבנת שיניים בלייזר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/11/2003 | 00:31 | מאת: אוהד

האם זה בטוח להלבין שיניים בלייזר? אין " תופות לוואי" ? בכל גיל אפשר? האם זה פוגע בזגוגית השן וכ"ו? מי שיש לו סתימות לבנות זה מלבין גם אותם? תודה רבה ותתחדשו על הפורום אוהד

28/11/2003 | 17:02 | מאת: ד"ר שאול לין

הלבנת שיניים בליזר מנצלת את האנרגיה שיש באור להלבין מהר יותר מנסיוני התמורה בהלבנה זאת היא מהירה מעין דקלציפיקציה של השן אך לטווח ארוך אין הבדל עם הלבנות אחרות . החסרון בהלבנה זאת היא העלות הכספית הגבוה ובנוסף השימוש במכשיר זה מחייב ידע למנוע פגיעה בשן מעבר להלבנה. ישנם כיום חומרים המשתמשים באנרגיה המשתחררת ממכשיר להקשית שחזור לבן להלבין עם תוצאות טובות מאד ,חומר כגון "פולהאופיס " נותן תוצאה טובה מאד וחבל להשקיע בליזר. בימים אלו סימנו ישיבה בוועדה של המועצה המדעית והרא"ש בנושא הלבנות שיניים אשר יצאו לציבור הרחב. אנא תבקש אותם מהרא"ש בהמשך. נ.ב. ליזר לא מלבין שחזורים.

מנהל פורום טיפולי שיניים