משחת שיניים לשיניים רגישות (שחיקה)

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

18/02/2021 | 09:56 | מאת: מאיה

שלום, יש לי שחיקה בשיניים שקרתה במהלך השנים, כבר שנתיים בערך עם סד לילה. השאלה שלי היא לגבי משחת שיניים. אני משתמשת בסנסודיין דואל קייר כ3 שנים. לא ידעתי שזה מוגבל לתקופה ואני לא מבינה למה. בתקופה הזו גם עברתי פעם לקולגייט סנסיטיב או ללנסי קייר אבל בעיקר סנסודיין. בעיקרון אין לי כאבים ביום יום מאז שהתחלתי להשתמש, מפעם לפעם אבל בעיקר כשאוכלת/שותה הרבה מתוק. למה זה מוגבל והאם עשיתי לעצמי נזק? האם עליי לעשות בדיקות/טיפולים? שיננית המליצה להפחית שימוש במשחה. תודה.

שלום רב את קושרת את הרגישות לשחיקה ויתכן שזה לא המצב רצוי לבצע צילומים אצל רופא ולבדוק שאין חורים אם אין אז זו קרוב לוודאי רגישות בצוואר השן ושם משחה מורידת רגישות יכולה מאוד לעזור

מנהל פורום טיפולי שיניים