מומחיות ומימנות הרופא

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

11/02/2021 | 07:05 | מאת: דנית

למיטב הבנתי, ע"פ חוק כל רופא רשאי לבצע הרמת סינוס פתוחה , אולם עדיף שיבצע זאת פריודנט או כירוג פה ולסת. האם כחלק מטיפול מקיף, לבחור במומחה לשיקום הפה, מוערך ומנוסה זו דרך טובה ?

את צודקת ת על פי החוק כל רופא רשאי לבצע הרמת סינוס פתוחה , עדיף שאת הטיפול יבצע רופא בעל נסיון ידע ומיומנות , בדרך כלל לכירורגים ופריודונטים נסיון וידע עדיפים בתחום אולם כל מקרה לגופו בטיפול מקיף מאותן סיבות יש ברוב המקרים הגיון בלהעדיף רופא מומחה לשיקום כאשר מדובר במקרים מורכבים וקשים

מנהל פורום טיפולי שיניים