כאבים בשיניים ופענוח צילום

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

28/01/2021 | 18:13 | מאת: יובל

היי , כבר שבועיים שכואב לי השייניים מאוד , זה משתנה בין מקום למקום והכאבים בשני הצדדים , יש קצת רגישות לקור ונפיחות ואדמומויות בחניכיים . הרופא שיניים אמר שלפי הצילום אין שום סימן לעששת או צורך בטיפול שורש ושכל הכאבים נוצרים משן בינה כלואה . רציתי לדעת לפי הצילום אם יש בעיות נוספות בשיניים שבתצלום ולפי הצילום הפנורמי כמה שיני בינה יש לי כרגע בפה ?

28/01/2021 | 18:14 | מאת: יובל

הוספתי פה שוב את התצלום למקרה שהתמונות לא יפתחו דרך הפוסט

שלום יובל בצילום לא נראה שיש בעיה מיוחדת , ויש צורך בבדיקה קלינית על מנת לבדוק את מקור הבעיה ממליץ להגיע לבדיקה קלינית בהקדם . מאחר ויש מגוון בעיות ללא ביטוי רנטגני שגורמות כאב .

מנהל פורום טיפולי שיניים