הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

19/01/2005 | 23:11 | מאת: קטי

שלום רב, לפני כ10 שנים רופאת השיניים עשתה לי טיפול שורש בשתי שיניים קדמיות בלסת התחתונה. מאז שתיהם השחירו מאוד - מה שמאוד בולט . האם יש אפשרות של הלבנת השיניים שעברו טיפול שורש? תודה מראש

20/01/2005 | 18:10 | מאת: סטודנטית לרפו"ש

יש אפשרות להבהיר שן לאחר טיפול שורש. קחי בחשבון שלא ניתן לדעת מראש עד כמה השן תובהר וכמה זמן ההבהרה תחזיק מעמד, אבל כדאי לנסות.

21/01/2005 | 18:33 | מאת: ד"ר שאול לין

לסטודנטית שלום נתראה בהרצאה שלי בנושא הלבנת שיניים ולהבא ( באם את מתל-אביב) תני תשובה ארוכה יותר, כגון, הלבנה לאחר טיפול שורש הוא טיפול מקובל כיום זאת לאחר תקופה ארוכה עקב הופעת ספיגה בשן אולם כיום נמצא שאם מניחים חומר מגן מעל סתימת השורש אין תופעה של ספיגה יותר, לכן חובה להניח חומר מגן למנוע ספיגה צוארית , שנית ישנה בעיה באיכות ההלבנה הדבר תלוי בסוג החומר שהניחו בתוך התעלה . באם שמו חומרים צובעים ששוקעים בשן חזק כגון יוד, כספית קשה יותר לקבל תוצאה מספקת, אך אני ממליץ על הדבר באם את מודעת שיש צורך, א. בחומר מגן בתוך השן, ב. לא תמיד אפשר לקבל תוצאה טובה כפי שציפית. בהצלחה.

מנהל פורום טיפולי שיניים