אחרי ארוחה ניסדקה לי השן כנראה מתוצאה של עששת.

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/08/2017 | 03:54 | מאת: לביא

שלום אתמול ראיתי אחרי אכילה והרגשתי מוזר שחלק מהשן הטוחנת האחורית שלי ניסדקה ואחר כך התפוררה לה. ( רק חלק אחורי של השן... רוב השן עדיין קיימת) עכשיו אחרי צילומים רואים את החור. אני לא מעוניין לגעת יותר מידי בשן. וגם לא רוצה לעשות טיפול שורש. יש אפשרות לנקות את השן מהעששת ולעשות סתימה רגילה ( צבע לבן) מבלי להחריב את שאר השן שלי ? קיים אופצייה כזו ? תודה.

27/08/2017 | 17:54 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום אם השן שבורה ויש בה חור אז כתלות בחומר השן שנשאר ובעומק החור מחליטים אם לבצע סתימה או טיפול שורש וכתר

מנהל פורום טיפולי שיניים