שימוש ואפקטביות במי פה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

14/08/2017 | 22:47 | מאת: שרית

רציתי לשאול אני שוטפת במי פה ואחרי השימוש לא שוטפת כמו שצריך אבל אני שוטפת בערב ואחרי חצי שעה - לפעמים שעה שעה וחצי לפני השינה צריכה לבלוע כדורים שלוקחת לפני השינה האם זה מאבד את האפקטיביות? וכרגע משתמשת גם במי פה רפואיים פעמיים -3 פעמים למשך כמה ימים עד שבוע בגלל אחרי הליך כירוגי האם בטוח יצבע מה עוד שהייתי לפני שבוע וחצי אצל שיננית?

15/08/2017 | 09:33 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום בשטיפות פה לשימוש יומיומי יש לשטוף את הפה ולאחר מכן לא לשטוף עם מים לא לאכול או לשתות חצי שעה בשטיפת פה במיוחדת אותן הוראות והשימוש בה הוא עד עשרה ימים על מנת למנוע צביעה של השיניים בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים