גרנולומה בין השיניים הטוחנות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

10/08/2017 | 11:30 | מאת: ענבל

שלום רב הוציאו לי פעמיים גרנלומה מהחניכיים וזה חוזר שוב רציתי לדעת אם זה יכול להעיד שזה משהו סרטני? או שגרנלומה יכולה לחזור כל כמה חודשים?

10/08/2017 | 17:34 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום, לגרנולומות לעיתים יש נטייה לחזור, צריך לנקות את האזור היטב ולהוציא את כולה החוצה. במידה ותשובת הביופסיה חוזרת כל פעם- גרנולומה , אין מה לדאוג. כדי לפנות לכירורג פה ולסת שיבצע את הפרוצדורה בפעם הבאה בהצלחה

10/08/2017 | 19:17 | מאת: אפרת

אציין כי רק פעם אחת שלחו לביופסיה הרופאה מסרה שאין טעם לשלוח שוב כי זה יצא אותו דבר ובאותו מקום. האם זה הגיוני?

מנהל פורום טיפולי שיניים