חתך בחניכיים גדול שהרופא לא ראה מימיו

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

19/07/2017 | 20:24 | מאת: ש

שלום אני בת 45+ בלסת העליונה יש לי תותבת זמנית בלי פצעים ובלי חתכים. כמובן השאיפה שלי שבעוד 3 חודשים יבוצע שתלים ולא תותבת קבועה או אותה תותבת שמתאימה בול לי לפה עם ריפוד. בכמה שבועות האחרונים בלסת התחתונה רק בחניכיים יש לי חתך גדול שהרופא שיניים אמר שהוא לא ראה דבר כזה אף פעם והזמין אותי לביקורת בעוד שבוע. ממה לדעתך זה יכול להגרם החתך הזה יש לציין שהשתלים תקניים לחלוטין בלסת התחתונה והשיניים תקניות לבינתיים. תודה

22/07/2017 | 10:21 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום מהתיאור קשה להבין בדיוק מה זה אומר חתך בחניכיים. אם יש פצע/ חתך שאינו מחלים כדי לפנות למומחה לרפואת הפה או לפה ולסת על מנת לבדוק. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים