צביעת שיניים ממי פה רפואיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

28/06/2017 | 23:15 | מאת: אורית

אני אמורה לעבור חשיפת שיניים ורציתי לשאול האם בדרך כלל אחרי החשיפה משתמשים שוב במי פה רפואים לחיטוי שיצבעו את הפה במיוחד פוחדת כי שבוע לפני החשיפה אמורה לעבור ניקיון אצל שיננית והכל נקי יהיה שוב שיניים פחות יפות בבלל צביעת שיניים או הסיכוי שזה ייצבע פוחת בגלל שרק הייתי אצל שיננית והפה נקי סיכוי פחות שזה ייצבע בזכות זה?

29/06/2017 | 19:39 | מאת: נועה ברר

בדרך כלל לאחר חשיפה אין הוראות מיוחדות. במידה וכן יבקשו שימוש בשטיפה זו את יכולה לשאול על שימוש במים עם מלח במקום

מנהל פורום טיפולי שיניים