טיפול גדול בפה על ידי רופא שינייים מצוין

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

28/06/2017 | 16:57 | מאת: מ

שלום היום עברתי טיפול שיניים שכלל הורדת הגשר האמיתי שביצע הרופא הטוב שהחליף את הגשר הלא אמיתי שנעשה במרפאה הקודמת על ידי סייעת וטכנאי שיניים. ורופאה הקודמת עקרה שן והפסיקה באמצע והלכה לשחק במחשב. מזל שאני לא עברתי את הטיפול הזה אצלה. והתקנת תותבת זמנית עדיין אני מתקשה קצת בהכנסתה ועל כן מחר הרופא הזמין אותי שוב לביקורת וללמד אותי להכניס אותה כי היום לא רצה בגלל שהמקום עבר טראומה קשה הטיפול היה די ארוך והרבה הפה היה פתוח. ואמר תשתדלי לא להוציא אותה מהפה - מקווה שאצליח לישון איתה. היום בצהריים שהגעתי הביתה התותבת דיממה ונשלפה לי החוצה איכשהו הכנסתי אותה וקצת רואים את החניכיים האם זה תקין - תודה

28/06/2017 | 21:33 | מאת: נועה ברר

אני מצטערת אבל קשה מאוד להגיב על השאלה מבלי לראות את המצב בפה. אני מציעה שעל הבוקר תפני לרופא המטפל

מנהל פורום טיפולי שיניים