הלבנת שיניים. האם קיים הבדל בין טיפול ביתי וטיפול אצל רופא שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

20/06/2017 | 21:17 | מאת: מאיר

שלום , מצאתי מקום נחמד עם כמה המלצות עליו ברשת. קיבלתי אחלה מחיר של 1500 ש"ח עבור טיפול שכולל טיפול ראשוני בערך בן שעה אצל רופא השיניים (תאורת לד אאל"ט), משחת הלבנה/הבהרה וסד מותאם שעליו אני מורח את המשחה. בעקרון בכל מקום שבדקתי זו בערך השיטה הנהוגה, וכאשר כולם מציינים שדבר חשוב בנושא הזה זו כמות החומר שאתה מקבל עבור ההלבנה ע"מ לתחזק והגע לבהירות רצויה. מנגד בקופ"ח, מדובר על תהליך דומה, אך ללא האלמנט הזה של הטיפול אצל הרופא. ז"א עושים סד מותאם, מביאים לך חומר, ובאים כעבור זמן מה לבדיקה. במכבי הציעו לי 1250 ש"ח עבור הטיפול. מה דעתך? האם הטיפול עם תאורת הלד אצל הרופא באמת חיונית לתהליך ההלבנה? אשמח לשמוע דעתך.

21/06/2017 | 22:05 | מאת: נועה ברר

שלום בעיקרון, כל חומרי ההלבנה עובדים באותה הדרך. כל סוגי התאורה השונים מטרתם, לזרז את התהליך. שתי השיטות טובות. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים