הרגשת הרדמות מעל לשיניים בחלק מהפה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

13/04/2017 | 14:18 | מאת: אנוכי

שלום, במהלך טיסה, מייד אחרי ההמראה נרדם לי החלק העליון השמלי של הפה מהשיניים עד לאף (לא היו עיווטים או נפיחות רק הרגשה לא נעימה), לאחר שעה בערך ההרדמות התחלפה בכאב שיניים חזק בחלק העליון השמאלי של הפה, שהתחלנו לרדת בגובה עם המטוס, הכאב פחת מאוד ועכשיו כואב מעט מידי פעם. חשוב להדגיש, שכאשר היינו באוויר שהכאב היה חזק בעת שתיית מים לא קרים הכאב התגבר, כרגע על הקרקע אין אין את התופעה הזו. האם מדובר על בעיה בשיניים? או משהוא אחר? (בגלל שהאזור נרדם)

14/04/2017 | 11:26 | מאת: נועה ברר

ראשית יש לפנות לרופא שיניים על מנת לחפש בעיה ממקור של השיניים. במידה ולא תימצא בעיה המחייבת טיפול בבדיקה זו, יש לפנות לרופא אף אוזן גרון על מנת לבדוק האם קיימת בעיה ממקור של סינוסים או אוזן.

מנהל פורום טיפולי שיניים