ריח רע מהפה וטיפול הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

23/11/2003 | 18:16 | מאת: שואלת שאלות

שלום, האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על טיפול להלבנת שיניים ביתית?!? האם שימוש באבקת סודה באמת פוגע בשן? ועוד שאלה קטנה... מה הטיפול הטוב ביותר לריח רע מהפה ( בעקרון השיניים שלי בריאות) אני פשוט סובלת מריח לא נעים. האם תוכלו להמליץ לי על מוצרים ספצייפים שהוכחו כטובים לבעייתי? תודה רבה,

26/11/2003 | 09:09 | מאת: ד"ר שאול לין

החבנת שיניים מתחלקת לשני קבוצות . 1.הלבנה ויטלית ואומר לשיניים שלא עברו טיפול שורש. והלבנה לשיניים לא ויטליות שיניים שעברו טיפול שורש.את הלבנת שיניים מתחלקים לשני מקומות : א. הלבנה בייתית, כאשר נלקחות מידות ע"י הרופא וניתנות סדים עם חומר הלבנה . חומר ההלבנה מבהיר את השיניים במהלך הנחת הסדים. ב. במרפאה כאשר הרופא מבהיר את השיניים בעזרת חומרי הלבנה ואמצעי נוספים כגון מכשיר אור/חום או ליזר . כיום יצאו לשוק חומרי הלבנה אשר ניתנות למטופלים לשימוש ביתי כאשר חומר ההלבנה ניתנות למטופל למריחה ע"ג השיניים בדומה ללקה למריחה. לריח פה יש לצחצח את השיניים ולעביר חוט דנטלי כל ערב מומלץ גם לצחצח את הלשון. שטיפות פה מאד מועילות במידה ונושא הריח ממשיך יש לפנות לרופא השיניים שלך.

מנהל פורום טיפולי שיניים