דלקת במעטפת הלב אחרי ניתוח - דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

02/01/2016 | 13:32 | מאת: אדי

עברתי תיקון מסתם מיטראלי לפני 6 שבועות עדיין מטופל בקומדין ובשאר תרופות נלוות ( אומפרדקס קולחיצין קרדילוק ותוסף מגנזיום) לאחר הניתוח הייתי מאומץ פיזית ובמח בשל מצבה של אימי המבוגרת - מעתה אנוח ךפני כשבועיים צרבות קשות - גסטרוסקופיה רק בעוד 6 שבועות לפני כשבוע בעקבות כאבים בחזה נתגלתה דלקת במעטפת קרום הלב ועדיין מצה חדר שמאל נותר כמו לפני הניתוח - בשני המקרים נאמר שיתכן שזה ממקור ויראלי - לא ניתנה אנטיביוטיקה שאלותי : האם חשוב לאתר אותו מקור ויראלי ? ( לא הייתי ממש חולה יותר גב וצוואר היו ממש תפוסים וכאבו) האם יש דרך לטפל בדלקת מלבד קולחיצין ? מהבנתכם - לאחר שהדלקת תטופל יש סיכוי ללב להשתפר ? ושלא אעבור חלילה בעוד מס שנים ניתוח להחלפתו ? אודה על תשובה מהירה

04/01/2016 | 10:29 | מאת: טל בלו

שלום אדי זו לא שאלה שאפשר לענות עליה דרך המדייה של המחשב ממליץ לך להתיעץ עם מטפל\ת באזור מגורייך בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה