NF

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

12/09/2015 | 00:26 | מאת: מיואשת

הי, בת 46, סובלת מ - NF מגיל צעיר מאוד. ללא הריונות או לידות שאני מבינה שזה מה שמחמיר את המחלה. הגוף מלא מלא ומתמלא בגידולים בחודשי הקייץ זה סיוט שלא ניתן לתאר במילים זיעה מוגברת ומוגזמת שמביאה לגירודים מאוד חזקים. אני מתגרדת ללא שליטה בכל הגוף, פוצעת את עצמי עד זוב דם. זה נרגע קצת רק שאני מפזרת טאלק. מקלחת קרה עוזרת לעיתים אם כי המים הכי קרים בברז גם לא מספיק קרים לי. הגוף ממשיך להתמלא בפיברומות מתפשט לכל עבר ולא נרגע. אני בביקורת שנתית אצל רופא עור. לפי מה שהוא אמר לי לא ניתן לעשות דבר נגד הגירודים. זה גורם לי לחוסר שקט פנימי קשה, לעיתים גם חוסר שינה ועצבנות. האם אכן אין שום דבר שניתן לקחת או לעשות נגד הגירודים המתישים האלה ? ניסיתי בעבר דיקור סיני לתקופה של למעלה משנה... ללא הועיל. ניסיתי גם טיפול הומאופתי במשך חמש שנים גם כן ללא הקלה כלשהי. האם יש משהו מוכח שעוזר למחלה הזו.. או לפחות להקל. תודה ושנה טובה

06/10/2015 | 10:56 | מאת: טל בלו

שלום הטיפול המקובל הוא בצמחי מרפא סיניים תוכלי לקרוא כאן: Treatment of Neurofibromatosis with Chinese Herbal Drugs Treatment of Neurofibromatosis with Chinese Herbal Drugs JTCM December 2000 65/53 Zhou Xiaoping et al. (Archive subscribers please click on 'find out more' to see abstract. The full article is not available online and must be bought as a photocopy delivered by post). To read the full abstract subscribe to the JCM online archive. Treatment of Neurofibromatosis with Chinese Herbal Drugs Zhou Xiaoping et al. The authors describe the treatment in three different case-histories of a condition known as "qi-tumour" in traditional Chinese medicine. JTCM December ... SKU: a538pdf-6843 בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה