שיפור בתפקוד השחלות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

13/04/2015 | 09:46 | מאת: רותי

שלום רב בעקבות ניתוח לפרוטומי באזור הבטן והרחם חלו שינויים גדולים במחזור החודשי ומאוחר יותר התברר כי AMH הוא הנמוך ביותר שיש בטבלה את הבדיקה עשיתי בגיל 36 וחלפה שנה מאז שיניתי את התזונה והתחלתי בפעילות גופנית ולאחר מחזורים רבים דלים ומשונים מבחינת אופי הדימום לאחרונה אני רואה מחזורים שמזכירים יותר את התקופה הפוריה שלי (2 ילדים טבעי ורגיל מלפני הניתוח). האם ייתכן ששחלות עברו טראומה ומתחילות להשתקם? אני יודעת שזו שאלה מאוד כללית אבל האם ראית כמטפל מצב בו תפקודי השחלות משתפרים לאחר טראומה גופנית כמו ניתוח שעברתי? כדאי לי לעשות שוב את הבדיקה? תודה

20/04/2015 | 10:57 | מאת: טל בלו

שלום רותי בעולם הגוף והנפש הכל יכול לקרות ולהתרחש מציע לך להמשיך לבדוק ואני משוכנע שמצבך ישתפר בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה