האם סיוגרן זו מחלה שקשורה גם לדלקת?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

06/01/2014 | 00:24 | מאת: אנה

והאם שתייה נכונה של מים יכולה לסייע לה? אם כן אז איך נכון לשתות?

06/01/2014 | 20:31 | מאת: טל בלו

שלום אנה ברפואה הסינית, תסמונת זו היא הביטוי לחסר YIN שמשמעותו, תסמיני חום ויובש על רקע חסר בתמצית. חסר זה יכול להיות תוצאה של פתוגן חיצוני המייצר חום, תזונה "חמה" או חולשה פנימית. במצב זה יכולים להיות בנוסף, יובש בפה, בעור, פנים סמוקות, עצירות, חום בכפות הידיים והרגליים, הזעות לילה, סחרחורות ועוד. הטיפול ברפואה סינית במקרים אלו. צמחי מרפא ודיקור. הוא נעשה לאחר אבחון מקיף. אין קשר לשתיית מים רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה