אורטיקריה וכדור אומגה שלוש

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

25/05/2013 | 14:04 | מאת: לילי

היי אני בחורה בת 20, מגיל 3 בערך אני חולת אורטיקריה פיגמנטוזה בכל גופי. לפני חודש שיניתי את התזונה שלי לצמחית והנטרופתית שלי המליצה על צריכה יומית של אומגה 3 בטענה שזה עוזר למחלה. בחצי שנה האחרונה בצבא המחלה יותר התפשטה אולם אני לא עושה טיפולים יותר של פוטותרפיה כי הם מאסו עלי ומה גם שאין לי גרד אז המחלה לא יותר מדי מפריעה לי. האם כדאי לצרוךם את האומגה 3?

03/06/2013 | 10:16 | מאת: טל בלו

שלום לילי אומגה 3 זהו שמן בעל איכויות אנטי דלקתיות וככזה הוא יכול להיות לעזר באורטיקריה. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה