חוסר ברזל

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

09/03/2013 | 17:58 | מאת: אוסנת

קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם שערכתי ולהלן התוצאה : fe-iron - 57 גילי הינו 53 ההמוגלובין שלי הינו : 13.9 ... בחודש אוקטובר עשיתי בדיקות הברזל היה 88 ...מצריך בירור עברתי תקופה של התקף חרדה רציני ירדתי במקבל ונוטלת כדורי רסיטל האם ישנה השפעה לתותאות הברזל ..הבדיקות שערכתי באוקטובר היו לפני התקפי החרדות ירדתי במשקל כ- 7.5 ק"ג תוך 3 חודשים שמשקלי הינו כיום 60 ק"ג ...אשמח לקבל תגובה .

14/03/2013 | 07:55 | מאת: טל בלו

שלום אוסנת לפי מה שכתבת לא ברור מה הבעיה? ממליץ לך להתיעץ עם מטפל/ת לאחר שיקבל את מלוא המידע ויעיין בבדיקות דם. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה