עצירות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

23/06/2012 | 09:50 | מאת: יוחאי

על איזה טיפול מקרב אלו הניתנים ברפואה המשלימה אתה ממליץ למי שסובל מעצירות כרונית ואשר תרופות לטיפול בעצירות (לקסעדין, נורמלקס, יובסלקס) לא הועילו לו כלל?

24/06/2012 | 08:51 | מאת: טל בלו

שלום יוחאי מבחינה סינית יש הרבה סיבות לעצירות חלקם מצבים של עודף כמו חום או תקיעות של אנרגיה או של חסר כמו חסר דם ,נוזלים, יאנג וכו'. רוב רובם של בעיות העצירות משולבים במקור רגשי. אלמנט המתכת שהאיברים שלו הם הריאות והמעי הגס מאופין בהתכנסות (מתכות נמצאות באדמה) ובשחרור (העונה של האלמנט היא הסתיו ובסתיו יש שלכת). כל דבר בטבע וכך גם בגוף האדם מאופין בהצטברות ושחרור. מערכת הנשימה,העיכול,השתן ומערכת העצבים. כאשר אלמנט המתכת אינו מאוזן האדם יוכל לסבול מאסטמה (ריאות) או מעצירות או שילשול כרוני (מעי גס). לטפל זה אומר להתבונן . להתיעץ עם מטפל, לאבחן כמו שצריך ואז לטפל. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה