בזמן האחרון אני חשה באנרגיה נמוכה עייפות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

25/10/2020 | 20:51 | מאת: רינת

שלום רב. אני חולת סכרת בת 53 עשיתי בדיקות וכל הבדיקות תקינות ובכל זאת אני מרגישה חוסר אנרגיה לעשות דברים עייפות וחולשה אשמח עם תוכל לתת לי עצה קטנה איך לפתור את הבעיה? אני ממש מודה לך מאחלת לך המשך שבוע נפלא

רינת שלום, קשה מאוד לאבחן את הבעיה ממנה את סובלת רק על סמך הנתונים שסיפקת. ולכן, קשה לתת עיצות או טיפים. אני ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך אשר יוכל לאבחן אותך, לטפל בך ולהמליץ לך המלצות שליפור פרטניות וספציפיות שמתאימות לך בהתאם לאבחנה שמצא. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה