הפרעות בשינה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

23/08/2020 | 16:00 | מאת: מירית

לאחר הלידה הראשונה(כמעט שנה עבר) התחילו לי הפרעות שינה מתעוררת באמצע הלילה המון פעמים למרות שמעולם זה לא קרה לי.. אני צמחונית והתזונה שלי בדכ היא ממש על הפנים בימים שאני נחשפת לשהייה בשמש אני יושנת יותר טוב מבדכ.. בעברי יש לי רקע של מחסור בויטמין די ובטוחה של עוד כמה דברים.. האם הרפואה המשלימה יכולה לעזור לי במקרה הזה? כל שאר הרופאים ישר דוחפים כדורי שינה ואני ממש לא רוצה את זה

מירית שלום, אני בהחלט חושב שדיקור סיני יכול לסייע לך בבעייתך. ממליץ לך בחום לעשות בדיקות דם מקיפות בכדי שיהיה למטפל מושג מהם החסכים שמהם את סובלת. דבר שיוכל לסייע בטיפול עצמו. אפשר בהחלט לחכות עם כדורי השינה ולבדוק אם המענה שאת מקבלת מהרפואה המשלימה משביע רצון או דורש שיפור. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה