עור מתקלף בכף הרגל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

12/08/2002 | 11:08 | מאת: שמעון

שלום, בכף הרגל השמאלית שלי העור מתקלף (נראה לי שכבר יותר משנה). - לעומת זאת כף הרגל הימנית לאורך כל התקופה היתה חלקה לגמרי. כיצד ייתכן שרק רגל אחת כך ? העניין מטריד גם בגלל חוסר הסימטריות וגם כי לפעמים זה קצת מגרד. עדיין לא פניתי לרופא בנושא זה, ורציתי לשמוע חוות דעת ראשונית כאן בפורום (אולי הבעיה מוכרת). אשמח לתגובה :-) שמעון

13/08/2002 | 09:48 | מאת: ד"ר יעל הס

זה בהחלט יכול להיות פטריה בכף הרגל. כדאי לגשת להבדק ע"י רופא עור ולקבל טיפול.

מנהל פורום רפואת משפחה