סטרפטקוקוס "כרוני"

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

03/07/2014 | 10:54 | מאת: יפית

שלום ד"ר, נשלחתי למשטח גרון עקב כאב מטריד בצד אחד של הגרון, התקבל STREP.BETA HEMOLYTICUS NON A, העניין הוא שב4 משטחי הגרון האחרונים שעשו לי מאוקטובר 2011 החיידק הזה תמיד מתקבל בתוצאה- בזמנו ניסו לטפל באנטיביטיקה פעמים וזה לא עזר (עדין צמח במשטח), השאלה היא מה את ממליצה לעשות ואם זה לא ממצא בעייתי שנמצא קבע בגרון? (אם חס וחלילה יכול להפוך למוטציה יותר מסוכנת ובעייתית) הרבה תודה, יפית.

שלום, הסוג הזה של סטרפטוקוק אינו מסוכן ואינו דורש טיפול. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה