טעות בלקיחת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/06/2014 | 12:43 | מאת: אורית

יש לי חיידק הליקובקטר קיבלתי מוקסיפן קארין ואומפרדקס לקחת לאחותי יש דלקת גרון והיא לוקחת אריתרומיצין ובטעות באתי לקחת את הכדור שלה כי חשבתי שזה שלי ואז שמתי לב שטעיתי אז לא הספקתי לבלוע וירקתי את הכדור אבל אני מפחדת שאולי נכנס חומר כלשהו אליי וזה אחרי שכבר לקחתי את הקארין ואת המוקסיפן עוד לא לקחתי אני מפחדת האם יש התנגשות בין קארין ואריתמוצין יכול לקרות לי משהו ללכת למיון בנתיים אני לא מרגישה תופעה חריגה

שלום, מדובר באנטיביוטיקה מאותה קבוצה, ובעצם לא בלעת אותה. לא נראה לי משמעותי. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה