אמא שלי סובלת בכאבים באזור החזה גב למעלה משנה.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

13/05/2014 | 19:17 | מאת: לי

רופאת המשפחה עשתה הרבה בדיקות והתיעשה מלחפס את הסיבה . רשמה כדורים נגד כאב וזהו . אימי הפסיקה לתפקד , הכאבים מופיעים כל יום ואנחנו לא יודעים מה לעשות . בת 55 , לחץ דם גבוה לוחץ ,כדורים דופק גבוה כדורים אסטרולוג וסיב התגלה עכשיו כדורים סכיזופרניה , כדורים כולסטרול , כדורים . התחיל בסביבות הזמן כשהתחילה לקחת לראשונה כדורים נגד לחץ דם החליפו את הכדורים , הכאבים ממשיכים . מה לעשות , למי לפנות ? הרופא לא בקופה הפסיקה לחפש סיבה

שלום, השאלה לא ברורה ואין מספיק נתונים. האם נגרם מהתרופה? איזו תרופה? האם בעיה אורטופדית? איפה בגב? מתי? אם הרופאה התייאשה, אפשר לחפש רופא אחר, לא להתייאש. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה