כאב מתחת ללסת צד שמאל! דחוףףף

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

03/05/2014 | 19:54 | מאת: ליאת

שלום, אשמח לקבל מעט אינפורמציה, אני בהריון בשבוע 13, לפנינשבוע התחלתי להרגיש כאבים מתחת ללסת שמאל רק כשאני נוגעת, ואם נוגעים ישנה תחושה של נפיחות או גולה קטנה, עשיתי בדיקות דם היום אמרו שהכל בסדר ולעקוב....למרות שהכדוריות הלבנות טיפונת גגלו אמרו כי זו תופעה של ההריון, מה זה כבר יכול להיות??? אני בלחץ, ומדוע לא עובר כבר שבוע וחצי? תודה רבה!

שלום, יתכן שמדובר בהגדלה של קשרית לימפה , כנראה על רקע מחלה וירלית. לוקח זמן עד שקטנה שוב. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה