טיפות וולטרן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

02/05/2014 | 22:24 | מאת: מלכה

שלום לאישה בת 78 טיפות וולטרן 4 פעמים ביום משך חודש וחצי לערך יוכלו לגרום ללחץ דם ודופק? תודה

שלום, אני מניחה שאת מתכוונת לטיפות עיניים. במקרה זה, לא מצאתי אזהרה כזו. לגבי שימוש בתרופות נוגדות דלקת באופן כללי (כדורים, זריקות, נרות)- תתכן עלייה בחץ הדם. לבריאות.

03/05/2014 | 13:06 | מאת: אני

שלום יעל לא מדובר בעלית לחץ דם אלא בירידה בדופק- דופק 66 לאשה בת 78 שכל החיים לוקחת כמעט כדורים ללחץ דם על קבוע ועכשיו נותחה בעין לפני כחצי שנה אז קבלה וולטרן טיפות עיניים לאחרונה נימצאו גם ירידה במלחים האים יש הסבר לדופק הנמוך?תודה

מנהל פורום רפואת משפחה