פצעים בפה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

02/05/2014 | 22:10 | מאת: הילה

שלום , במשך חודש וחצי יש לי פצעים בלשון בהתחלה היו המון עד כדי כך שלא הצלחתי לדבר או לאכול אחרי שבוע עברו קצת אבל מאז יש לי איזה 4-5 תמיד בלשון לפני 3-4 ימים נחתחתי בשפה וזה לא מתאחה השפתיים תמיד יבשות כואב לי הגרון ( הלכתי לרופא לא היה כלום בגרון) כל זה לא היה לי אף פעם מה זה ? מעיד על משהו ? תודה :)

שלום, האם מדובר באפטות? אפטות חוזרות יכולות לנבוע מחסרים תזונתיים או ממחלות סיסטמיות. פעמים רבות לא מוצאים סיבה. יובש בפה- יכול להעיד על סוכרת, שיוגרנס , חרדה ועוד. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה