כאבי רגליים למעלה מחצי שנה.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/04/2014 | 15:52 | מאת: שרונה

שלום רב. אני אישה בת 52 בריאה בדרך כלל מלבד תת פעילות של בלוטת התריס שהיא מאוזנת עם כדורים, עם כאבי רגליים כבר תקופה לא קצרה לרוב זה מהברך ומטה, אין כאב בכף של הרגל אלא ברגל כולה, קשה לי להגדיר בדיוק איפה הכאב כי זה לאורך כל הרגל בעיקר בפיק התחתון של הרגל הימנית. מרגישה חולשה ברגליים שאני מתעוררת בבוקר, אף כדור לא עוזר לכאב מסוג זה, התחושה של הכאב היא תמידית ולעיתים מתגברת עד אני לא יכולה לעמוד. מידי פעם אני עושה דיק'ור סיני שזה די עוזר אבל התחושה הרגל עדיין נימצאת של הכאב. עוד שאני לא יכולה ללכת יותר מ20 דקות רצוף כבר הכאב מתחיל להתגבר. סוג הכאב הוא עמום וקבוע, לא נימול, לא דקירות, כאב של חולשה זה נראה לי. מה עלי לבדוק על מנת לרפא את הכאבים שמטרידים אותי רוב שעות היום. אודה על תשובה עיניינת ופנייה לרופא מומחה שיכול לבדוק את זה. חג כשר ושמח לכולם ותודה על התשובה

שלום, כאב בהליכה יכול להעיד על בעיה בעורקים או היצרות בעמוד השדרה. כדאי לבדוק דופלקס עורקי רגליים במנוחה ובמאמץ. אם תקין- לבדוק CT גב. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה