לחוץ ומיואש מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/04/2014 | 11:17 | מאת: דוד

בן 30 בריא מאוד בדרך כלל למעט דלקות במיתרי הקול אחת למספר חודשים והייתי מקבל אנטיביוטיקה וזה היה עובר. לפני כ3 שבועות התחלתי לחוש בחולשה בצד שמאל של היד כתף מרפק עד הכף יד ותחושה כאילו אין לי כוח בכלל ביד. הייתי אצל המון רופאים נוירולוגים ואורטופדים רופא משפחה ואפילו במיון בגלל כאבי ראש שנוספו. כל הבדיקות שעשיתי תקינות כביכול והגבוליים הם crp0.6 wbc 10.2 סידן 9.93 אני מרגיש חולשה וכאבי עצמות בעיקר באזור המרפקים ולעתים זה זה בא לכתפיים או לברכיים. מדי פעם מעיר אותי בלילה אך לא כל לילה. Emg 4 גפיים יצא תקין. אולטרסאונד בטן תקין. מחכה תשובה של mri ראש שעשיתי ומחכה גם לעשות mri עמוד שדרה צווארי. נמצא בלחץ נפשי מאוד גדול ופשוט אובד עצות. האם כדאי לבצע בדיקת דם נוספת? או מיפוי עצמות. תודה מראש.

שלום, צר לי. אולי כדאי לטפל בחרדה (שגם יכולה להסביר חלק מהסימפטומים?) אפשר: טיפול תרופתי, שיחתי, ביופידבק , רפואה אלטרנטיבית. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה