קושי בתפקוד, הרדמות הידיים ואי יכולת לדבר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/03/2014 | 13:03 | מאת: תהילה

אמא שלי בת 58 מאתמול לא מצליחה לתפקד כרגיל. יש לה קושי בדיבור , היא מנסה לדבר אך לא מצליחה להוציא מילה ברורה.הצלחתי להבין ממנה שגם הידיים נרדמות לה מידי פעם. היא גם מסרבת לאכול. האם זאת בעיה שיכולה לנבוע בממערכת עצבים? איזה בדיקות עלינו לעשות ?האם כדאי לתת לה מנוחה או עדיף לקחת אותה למיון? תודה מראש, תהילה

שלום, קושי פתאומי בדיבור מהסוג שתארת מחייב פנייה דחופה למיון (אם כי נמלול בידיים וסירוב לאכול יכולים להיות גם על רקע נפשי). לצערי הפורום לא יכול לתת מענה מיידי לשאלות. לבראיות.

מנהל פורום רפואת משפחה