תיק רפואי-דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

24/02/2014 | 09:57 | מאת: תיק רפואי-דחוף!

שלום מזה פעם שניה או שלישית שכאשר מקבלת טופס מחלה כתוב עליו adiagnosis is documenter in the medical record למה הכוונה? ולמה רושמים זאת האים זה מעיד על מחלה כרונית שאובחנה בעבר או שסתם פורמט קבוע שקופת חולים מוציאה על מרשמים כל הזמן בנוסף לשם המחלה שכתוב מתחת כמו דלקת פרנגיטיס בגרון תודה!

וואו, מה כ"כ דחוף? בסך הכל פורמט שהוא ברירת מחדל כדי לא לחשוף את הסיבה הרפואית אם המטופל לא מבקש בפירוש ובעברית: האבחנה רשומה בתיק. כל טוב.

01/03/2014 | 15:48 | מאת: אני

אז לכולם זה נכתב? תודה!

מנהל פורום רפואת משפחה