דלקת בשתן,אובדת עצות.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

18/02/2014 | 14:04 | מאת: נטשה

היי אני בת 22,וכבר חודש שיש לי תופעות לוואי של דלקת בשתן למשל תכיפות לשירותים,גירוי פנימי מטורף שאני יושבת או בלילה לפני השינה,אחרי מתן שתן יש לי צריבה כואבת.כשאני מנסה להתאפק או שאני לא ליד שירותים אני מקבלת קוצר נשימה וחוסר מנוחה ואני נלחצת מהעניין. הייתי אצל הרופאה עשיתי תרבית והיא יצאה שלילית וקיבלתי טיפול בסדורל שלא רק עזר אלא גם עשה לי תופעות לוואי של בחילןת וסחרחורות. לאחר מכן שלחו אותי שוב לעשות בדיקת תרבית ונתנו לי אנטיביוטיקה אופלוקסצין והרופאה אמרה לי אם התרבית יוצאת שלילית להפסיק לקחת הכדורים,התרבית יצאה שלילית והאם להפסיק לקחת את הכדורים?לקחתי אותם במשך יומיים. ובנוסף התסמינים האלה יכולים להיות משהו אחר?חוץ מדלקת בשתן ממה זה יכול לנבוע? כמו כן הרופאה הפנתה אותי לרופא נשים,אני חייבת לציין שאני לא מקיימת יחסי מין ובנוסף אין לי תסמינים של גירודים המאפיינים פטריה או משהו כזה.

שלום, כנראה שלא מדובר בדלקת דרכי השתן, ואם הרופאה המליצה להפסיק את הטיפול, אז כן, להפסיק. כל הסיפור נשמע גניקולוגי וכדאי להתיעץ עם רופא נשים. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה