דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

07/02/2014 | 00:45 | מאת: ארז

דר שלום בני בן שנה וכבר חודש יש לו חום לסרוגים אתמול עושה לו צילום חזה ונראה דלקת ריאות הוא מקבל אזניל לשלושה ימים בלבד . שאלתי האם זה הטיפול בלבד ומה ניתן לעשות נגד השיעול הוא כול פעם שמשתעל בעיקר בלילה הוא צורח האם יש דרך להקל עליו וכמה זמן זה נמשך אנחנו פשוט דואגים תודה

שלום, אזניל הינה אנטיביוטיקה טובה לסוגים מסוימים של דלקת ריאות. במידה והחום לא יורד והשיעול הכואב נמשך, יש להעריך את מצבו מחדש ולשקול טיפול אחר. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה