סטרפטוקוקס A

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/02/2014 | 13:04 | מאת: עמית

הי,בת 40, במשטח נתגלתה צמיחה של הנ"ל.יומיים לאחר לקיחת המשטח אין חום ואין כאבים והכל טוב. הרופא המטפל מייד נתן אנטיביוטיקה. רופא נוסף שהתייעצתי איתו אמר שממש אין צורך בגילי ושזה יעבור מעצמו. שאלותיי: 1. האם באמת זה יכול לעבור מעצמו? 2. איך אני יכולה להיות בטוחה שזה עבר?(יש לי ילדים קטנים ואני בינתיים לא מנשקת אותם :() 3. או שלדעתך, בכל מקרה, עליי לקחת את הטיפול האנטיביוטי? תודה

שלום, קשה לי להבין איך נאמר לך משהו כזה ע"י רופא! הטיפול בסטרפטוקוק מסוג זה ניתן כדי למנוע סיבוכים של דלקת מפרקים, פגיעה בלב ובכליות ולכן את חייבת להיות מטופלת! בנוסף, את גם מדביקה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה