הזעת יתר בשל שימוש ברסיטל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/02/2014 | 07:53 | מאת: א

שלום רב, מזה 8 שנים אני נוטלת רסיטל 40מג'. לאחר מספר חודשים התחילה הזעת יתר בלילה. ההזעה היא בכל הגוף, מהראש ועד הרגליים. כמות הזיעה מרטיבה את בגדיי ואת הסדינים, דבר אשר מפריע לי לישון לילה שלם בשל הצורך להחליף בגדים. ניסיתי להחליף כדור אך אף כדור לא התאים לי וגרם לתופעות לוואי קשות. מחוסר ברירה אני נאלצת להמשיך בנטילת הרסיטל אך הדבר גורם למבוכה קשה ואף מפריע לי לכונן מערכות יחסים. אשמח מאד לקבל ייעוץ מה עליי לעשות ולמי לפנות לפתרון הבעיה. בתודה מראש

שלום, ישנם כדורים רבים אחרים שאפשר לנסות. לבריאות.

17/03/2014 | 12:45 | מאת: ויו

אינני יודעת את גילך--ואם המצב הוא שזה שינוי חדש לך- אז כדאי לבדוק חוסר איזון הורמונאלי (יכול לגרום לכך)-יש פיתרונות נהדרים ברפואה סינית

מנהל פורום רפואת משפחה