H

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

01/02/2014 | 12:01 | מאת: חומצה

הי אני בת 21 לבספטמבר הרופאה שלי הביאה לי חומצה פולית ל3 חודשים שתיתי רק חודש או. חודש וחצי נדמה לי בימים האלה אנ מרגישה עייפות נוראית בכל אפשרות שיש לי לישון אני ישנה וגם כשאני ישנה צהרים זה לא מזיק ממני לישון טוב בלילה, וחולשה האם אני צריכה לחזור לשתות או לעשות בדיקות דם שוב? יש לי קופסת תרופות אחת בבית.ואם לא תרופות אז מה ניתן לאכול ? תודה יום טוב .

שלום, כדאי לחזור לרופאה ולבדיקות.אולי סיבה אחרת לעייפות? חומצה פולית יש הרבה בחסה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה