תגובה ללייזר לכתמי פורט וויין סטיין

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/01/2014 | 19:30 | מאת: נורית

שלום, לבתי בת שנה ו 3 חודשים יש כתמי פורט וויין סטיין בהירים למדי על העין והמצח בצד. היום עשינו טיפול ראשון של לייזר אצל ד"ר לפידות. לאחר הטיפול שמו לה משחת הרגעה עם פד. חצי שעה אחרי הטיפול הוצאתי את הפד ולחרדתי גיליתי כתמים בצבע ורוד כהה ובולטים מאוד. הכתם שהיה לה היה מאוד בהיר ואני ובעלי מודאגים מאוד. האם אכן זו התגובה לטיפול ואם כן, תוך כמהזמן זה עובר? אשמח למענה בהקדם. תודה, נורית.

שלום, יתכן שזו תגובה תקינה לטיפול בלייזר, אבל עדיף להתיעץ גם עם הרופא שבצע. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה