מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/01/2014 | 11:21 | מאת: רותם

אני לא מרגיש טוב כבר כמעט חודש עם סחרחורות מוזרות חולשה וריחוף עשיתי בדיקות דם הם יצאו תקינות חוץ מהמוגלובין גבוהה קצת בנסוף התסמינים החמירו בימים האחרונים ואיבדתי תתיאבון לגמרי אני מרגיש בחילות קלות בגלים וחולשה האם זה מחלת הנשיקה או וירוס אחר

שלום, הסימפטומים מאד לא ספיציפיים ולא מתאימים דוקא למחלת הנשיקה (בד"כ חום, כאב גרון). המוגלובין גבוה- עישון? יתר הסימפטומים- חסרים תזונתיים. בעיות שינה. חרדה. בעיות הורמונליות. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה