הרגשה כאילו אני שיכורה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

02/01/2014 | 20:10 | מאת: Gili

אני חודשיים אחרי לידה ובחודש האחרון יש לי תחושה מוזרה בראש של כמו לאחר שתיית אלכוהול ואני לא שותה כמובן אלכוהול הלכתי לרופא המשפחה ועשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות מלבד כולסטרול גבוה ,ההרגשה הזאת מפריעה לי מאוד אני נלחצת ונהיית עצבנית ושרירי הצוואר שלי תפוסים ואני מרגישה ממש בלחץ אפילו הראש שלי מרגיש כמו רעד כזה מה זה יכול להיות???

שלום, לא ברור לי מהי כאן הסיבה ומהי התוצאה. יתכן שהכאב בצואר והעצבנות משניים לתחושה הרעה? תגובת חרדה? עייפות? דכאון? חשוב לדעת גם אם נבדקו כל מיני ויטמינים ומינרלים שיכולים לרדת לאחר לידה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה