נפיחות בשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

02/01/2014 | 16:33 | מאת: אורח

לפני כמה חודשים קמתי בבוקר עם שפה עליונה נפוחה מאד ותגובה מקומית גם מבפנים. הלכתי לרופא שנתן לי אנטיביוטיקה ומשחות למרוח. הנפיחות ירדה עד סוף היום. ואני מניח שהתרופות היו מיותרות. הבוקר זה קרה שוב. ועכשיו זה כבר כמעט לגמרי עבר. ללא שום טיפול. אני חושב שאולי משהו עקץ אותי. (למרות החורף יש אצלנו יתושים) האם יש צורך לבדוק את זה וללכת לרופא? אם כן, זה דחוף?

שלום, בד"כ מדובר בתגובה אלרגית שיכולה להיות מסוכנת. כדאי לבדוק עם מומחה אלרגיה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה