ויטמין C מדי יום

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

23/12/2013 | 05:14 | מאת: שי

שלום רב האם נטילת ויטמין C מדי יום עשויה להועיל במשהו והאם היא עשויה להזיק? כעת אני נוטל 1000 מג ליום (פשוט כי היה בבית במקרה) שמעתי על אפשרות שזה גורם אבנים בכליות. האם זה נכון? בנוסף האם זה נכון שויטמין C עוזר להתמודד עם סטרס?

24/12/2013 | 16:13 | מאת: חגית

לא ממש יודעת לגבי האבנים בכליות, אבל לגבי סטרס, ואם אתה בעניין של תוספים, אני נעזרת בתוסף אסטרגלוס. הוא לא מפורסם כמו הויטמין c, אבל לי הוא עוזר מאוד בחורף נגד זיהומים למיניהם ולהתמודדות עם סטרס (וגם קראתי שמומלץ לקחת אותו עם ויטמין c)

שלום, אני פחות מאמינה בתוספים ויותר במזון בריא. כעת יש הרבה פרי הדר ותות שדה וזה עדיף. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה