חולשה לאחר דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

29/07/2013 | 23:11 | מאת: מיכל

טופלתי 10 ימים ברוקסו 300 מ"ג ביום + זינט 1000 מ"ג ביום עקב דלקת ריאות. כעת אני 5 ימים לאחר גמר התרופות. מתחזקת מאוד בהדרגה, ויחד עם זאת יש נפילות לחולשה ואפיסת כוחות 2-3 פעמים ביום. האם זה צפוי? ולכמה זמן?

30/07/2013 | 07:38 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

דלקת ריאות היא תוצר מפגש של מחולל (חיידק/ וירוס/פטריה) עם מאכסן (אדם) בנקודה ספציפית של זמן, מצב בריאות, גיל, הסטוריה.. איני יודע דבר על המחולל ועל המאכסן ועל מצבך, כך שיקשה עלי לענות אין החלמה של צעירה בריאה בת 20 כהחלמת בת 66 סוכרתית מעשנת. צריך לתת לגוף את הזמן שלו, עם מעקב לוודא שתהליך ההחלמה מתקדם כצפוי לאור נתונייך האישיים.

מנהל פורום רפואת משפחה