הזעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

29/07/2013 | 19:51 | מאת: עמית

אני חושב שיש לי הזעת יתר קודם גם אם אני סתם במזג אוויר חם אני מזיע. כשאני הולך לחברים אני ממש מזיע במיוחד בצוואר ובגב אבל גם במפשעה ובבתי השכי (בכף היד בקטנה). יכול להיות שזה בגלל שיש לי קצת משקל עודף? אעך אפשר לטפל בזה (אני כבר התחלתי לעשות ספורט, אין לי הרבה להוריד)

29/07/2013 | 22:14 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

איני יודע עליך דבר למעט מה שכתבת. אני מניח שאתה בגיל הנעורים, ואז הבשורה הטובה היא שזה משתפר עם הזמן. איני יכול לומר דברים ברורים ללא ידיעת הרקע הבריאותי שלך והאם נבדק עד כה משהו בהנחה שאין בעיה בריאותית ועודף המשקל קל, נראה לי שסבלנות היא הטיפול הראשי, היפנוזה/ דימיון מודרך יכולים מאוד לעזור.

מנהל פורום רפואת משפחה